Testimonials

Dennis schrijft. Over Dennis Schrijft. Alweer. Vermoeiend? In onderstaande testimonials zijn eindelijk anderen aan het woord.

"

“Wat ik heel fijn vind aan samenwerken met Dennis, is dat hij vlot is. Zowel in omgang als met de pen. Hij is nauwkeurig en staat altijd open voor feedback om het verhaal nog beter te maken dan het al was. Hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van artikelen, maar is proactief en denkt met ons mee hoe we onze communicatie beter kunnen maken. Het is ook fijn dat hij weet wat schrijven is. Het is een kunst om boodschappen zo te kiezen en te schrijven dat je mensen prikkelt en aanspreekt. Dat maakt hem niet gewoon een extra teamlid, maar echt een aanvulling op ons Wikiwijs team.”

Lalibel Mohaupt
Kennisnet
(Begeleider Wikiwijs Leermiddelspecialisten)

Testimonials

"

“Dennis is een vlotte schrijver en een goede project manager. Hij schrijft gewaagd en met humor, mits op zijn plaats. Zijn teksten zijn overtuigend, sluiten aan op de doelgroep en geven de lezer een zet om in actie te komen. Waar nodig belicht hij onderwerpen vanuit wetenschappelijk perspectief; daarbij maakt hij een vertaalslag om de essentie van het onderwerp toegankelijk en aantrekkelijk weer te geven. Kortom, wij hebben 5 jaar met plezier samengewerkt met Dennis.”

Sebastiaan Tesink
Managing Director, Curados
(oprichter en voormalig eigenaar AST Farma)

Alexander Tesink
Business Development Director, Curados
(oprichter en voormalig eigenaar Le Vet. Pharma)

Testimonials

"

“Ik heb Dennis webteksten, een brochure en een intern magazine voor ons laten schrijven en ben heel tevreden met het resultaat. Zijn teksten zijn origineel zonder het doel uit het oog te verliezen. We maakten duidelijke prijsafspraken. Contact was top, korte lijntjes. En strakke deadlines waren geen probleem!”

Cees Rodenburg
Cero Invest
(projectontwikkelaar AT The Office)

Testimonials

"

“Dennis kijkt op een hele andere manier naar de boodschap van teksten. Hij heeft onze webteksten veel beter verwoord en beter gericht aan wie het gaat lezen. Ook ons gesprek voordat hij begon met schrijven was inspirerend. Ik vond het leuk om zelf weer eens aan het denken gezet te worden over wat ik nou wil vertellen over onze locatie en hoe ik het publiek wil aanspreken. Super tevreden met het resultaat!”

Freek Moolenaar
Manager, Anatomiegebouw

Testimonials

"

“Sinds begin 2020 schrijft Dennis blogs voor op onze website. Hij is professioneel, komt afspraken na en schrijft aansprekende teksten gericht op de doelgroep.”

Ouke van Bokkem
Eigenaar, Kento