Testimonials

Dennis schrijft. Over Dennis Schrijft. Alweer. Vermoeiend? In onderstaande testimonials zijn eindelijk anderen aan het woord.

"

“Wat ik heel fijn vind aan samenwerken met Dennis, is dat hij vlot is. Zowel in omgang als met de pen. Hij is nauwkeurig en staat altijd open voor feedback om het verhaal nog beter te maken dan het al was. Hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van artikelen, maar is proactief en denkt met ons mee hoe we onze communicatie beter kunnen maken. Het is ook fijn dat hij weet wat schrijven is. Het is een kunst om boodschappen zo te kiezen en te schrijven dat je mensen prikkelt en aanspreekt. Dat maakt hem niet gewoon een extra teamlid, maar echt een aanvulling op ons Wikiwijs team.”

Lalibel Mohaupt
Kennisnet
(Begeleider Wikiwijs Leermiddelspecialisten)

Testimonials

"

“Dennis is een vlotte schrijver en een goede project manager. Hij schrijft gewaagd en met humor, mits op zijn plaats. Zijn teksten zijn overtuigend, sluiten aan op de doelgroep en geven de lezer een zet om in actie te komen. Waar nodig belicht hij onderwerpen vanuit wetenschappelijk perspectief; daarbij maakt hij een vertaalslag om de essentie van het onderwerp toegankelijk en aantrekkelijk weer te geven. Kortom, wij hebben 5 jaar met plezier samengewerkt met Dennis.”

Sebastiaan Tesink
Managing Director, Curados
(oprichter en voormalig eigenaar AST Farma)

Alexander Tesink
Business Development Director, Curados
(oprichter en voormalig eigenaar Le Vet. Pharma)

Testimonials

"

“Ik heb Dennis webteksten, een brochure en een intern magazine voor ons laten schrijven en ben heel tevreden met het resultaat. Zijn teksten zijn origineel zonder het doel uit het oog te verliezen. We maakten duidelijke prijsafspraken. Contact was top, korte lijntjes. En strakke deadlines waren geen probleem!”

Cees Rodenburg
Cero Invest
(projectontwikkelaar AT The Office)

Testimonials

"

“Dennis kijkt op een hele andere manier naar de boodschap van teksten. Hij heeft onze webteksten veel beter verwoord en beter gericht aan wie het gaat lezen. Ook ons gesprek voordat hij begon met schrijven was inspirerend. Ik vond het leuk om zelf weer eens aan het denken gezet te worden over wat ik nou wil vertellen over onze locatie en hoe ik het publiek wil aanspreken. Super tevreden met het resultaat!”

Freek Moolenaar
Manager, Anatomiegebouw

Testimonials

"

“Sinds begin 2020 schrijft Dennis blogs voor op onze website. Hij is professioneel, komt afspraken na en schrijft aansprekende teksten gericht op de doelgroep.”

Ouke van Bokkem
Eigenaar, Kento

Testimonials

"

Een tekstschrijver vinden in deze tijden lijkt gemakkelijk. Honderden schrijfbureaus en freelancers bieden zich aan op het world wide web. Maar wat als je een tekstschrijver zoekt voor supplementen? Dan wordt het een stuk lastiger.

In ons ruim tienjarig bestaan hebben we drie freelancers en een groter schrijfbureau versleten. Hun belofte dat de tekst zou voldoen aan de Koag Kag regels bleek waar te zijn, zolang wij maar de juiste input gaven voor de juiste claims. De teksten waren op zich prima, maar vaak of te commercieel of juist weer te technisch geschreven met onjuistheden. Zo haalden ze niet het gewenste niveau voor Pro-Vital en daarom namen we na één opdracht steeds weer afscheid van de tekstschrijver en bleven we zonder sterke en passende teksten zitten.

In 2019 ontvingen we een mail van Dennis Schrijft. Hij had als apotheker gewerkt bij een farmaceut en VWS en was nu onder andere gespecialiseerd in supplement teksten. Dat klonk ons natuurlijk als muziek in de oren, maar na onze ervaringen met de vele mooie beloften uit het verleden waren we ook terughoudend. Na telefonisch contact met Dennis besloten we om hem een ’proef’ tekst te laten schrijven over onze MagneRust, een hoogwaardig magnesium supplement met diverse aanverwante stoffen. Tot onze verbazing kregen we een vragenlijst over wat Pro-Vital is, doet, welke groep mensen we willen aanspreken maar ook wat de ’eigenschappen’ zijn die ons bedrijf maken wat het vandaar de dag is. Na de lijst ingevuld te hebben kregen we een verslag van Dennis hoe hij de productteksten zag en hoe hij ze wilde schrijven. Een voorbeeld is dat wij ons wilden richten op consumenten, maar Dennis had een andere mening. “Jullie leveren primair aan therapeuten, artsen en gespecialiseerde winkels en apotheken. Dus jullie teksten zouden ook gericht moeten zijn op deze doelgroepen”. Dat bleek later een ’gouden’ advies te zijn.

Als je denkt dat je er dan bent bij Dennis, dan is niets minder waar. Nogmaals ontvingen we een mail met een korte vragenlijst over het te beschrijven supplement. Hierin gaven we aan welke ingrediënten het belangrijkst waren en hoe het supplement door ons tijdens de ontwikkeling was bedacht. Na het terugsturen van deze lijst hoorden we anderhalve week niets. Dat was anders dan we gewend waren, want normaliter kwamen er vragen per mail over ingrediënten, claims en of  het zo wel omschreven kon worden enzovoorts.

En daar was de mail op een ochtend. Een document waarin alles tot in detail eerst per ingrediënt was uitgezocht. Met claims, een stukje uitleg waarom Dennis de ene claim wel zou gebruiken en de andere niet. Met daaronder de tekst van onze MagneRust. Ik alleen maar zeggen dat het lezen van de tekst een glimlach teweeg bracht op mijn gezicht en dat van mijn compagnon. Wat een sterke tekst! Zo simpel maar duidelijk en professioneel geschreven dat de MagneRust tekst alles vertelde wat de wederverkoper nodig heeft om ermee te werken. En de Koag Kag? Alle claims keurig weggewerkt in de tekst zoals wettelijk vereist. Daarbij zoekt Dennis soms het grijze gebied op, maar hij doet dit in overleg en geeft dan ook aan dat hij denkt dat het zo goed kan.

We zijn bijzonder blij dat Dennis contact met ons heeft gezocht. Hij behoort nu tot ons vaste team van samenwerkers en zijn kennisniveau is hoog. Hij is duidelijk in wat hij aangeeft en ook plezierig in persoonlijk contact. Dennis heeft ervoor gezorgd dat Pro-Vital een grote sprong heeft gemaakt. Dit uit zich met name in de reacties van afnemers die de teksten meer dan waarderen. Voor ons nieuwe Lactoferrine supplement zullen we ook een 8 pagina tellende folder uitbrengen op basis van zijn teksten, maar we twijfelen er niet aan dat deze goed zal worden ontvangen bij het afnemende publiek in de winkels, apotheken en praktijk waar Pro-Vital verkocht wordt.

Pieter Pieter
Oprichter, Pro-Vital